torsdag 29. januar 2009

Iguazu FallsVi ankom Puerto Iguazu etter 19 behaglige timer paa det mest luxerioese transportmiddlet jeg har satt mine foetter i. Champagne servert til filmen (som var engelsktalende!) er strengt tatt ikke den standaren vi kan forvente oss fremover.Selvom bussene i India var en opplevelse i seg selv, saa maa jeg si at dette var hakket mer konfortabelt. Puerto Iguazu var en stille smaaby der alle turistene som var der for aa se paa fossen hadde gjemt seg vekk paa hostelene sine. Neste dag tok vi bussen for aa se paa den gigantiske fossen som deler Brasil og Argentina. Iguazu falls levde saa absolutt opp til forventningene og det var en utrolig opplevelse aa komme saa naer saa sterke naturkrefter, da foelte man seg plutselig veldig liten.
Bilde nr 1 er tatt fra toppen av fossen som deler Argentina og Brasil og er den stoerste (dypeste) av de to fossefallene. For aa komme ut dit maatte vi gaa et godt stykke gjennom skogen, der vi underveis moette paa mange merkelige dyr som feks noen vaskebjoernlignende skapninger og aligatorer. Bilde nr 2 er av Mona og meg i Titanic stil, som helst kunne oenske vi kunne ha flydd over fossen og stupt nedi vannet (det var ubeskrivelig varmt den dagen). Bilde nr 3 er av fossefallet som ligger paa Argentinsk side. Vi spanderte paa oss en baattur inn i fossen( midten av bildet)og det var saa verdt de pengene! Bilde nr 4 viser hvor vaate vi var etter baatturen noe som ikke er saa rart etter at man har kjoert inn i verdens mest heftigste dusj.

5 kommentarer:

 1. vi vil også ha det varmt! fossefallet ser fantastisk ut

  SvarSlett
 2. WOw:) Det så ikke så værst ut gitt. Vi reiser i morra og jeg gleder meg! Ferie i 4 mnd nå. Endelig.. Gøy å følge med på dere! Fine bilder også:D So long!

  SvarSlett
 3. Tenker på dere! Her i Sandefjord snør det masse. Er spent på hva dere synes om "mine land". Ha det braog nyt tiden på tur. Hilsen Elisabeth

  SvarSlett
 4. Hei Mona.

  Morsomt å se bilder fra turen du er på,bare nyt det, for her hjemme er det snøkaos.Vi kommer til å følge med på bloggen. Ha en fortsatt god reise.Resten av fam. hilser.Klem fra tante R. og onkel S.

  SvarSlett
 5. Hei Elisabeth. Takk for hilsen! Argentina og Brasil har vaert utrolige, noen steder selvfoelgelig bedre enn andre. Vi gleder oss masse til aa dra til Peru og La Paz, det blir nok en litt annen opplevelse. Har snakket med folk som har vaert der og alle skryter hemningsloest av det. Hilsen Hanne Marit!

  SvarSlett