fredag 20. juni 2014

ELECTRONIC PICNICHer kommer et lite tips om en perfekt søndagsaktivitet, men det innebærer at du befinner deg i Barcelona. 
Motjuïc er en høyde som ligger vest i byen, rett ovenfor havna. Den er dekket av parker og store grøntområder i tillegg til å huse både en borg, nasjonalmuseumet, botanisk hage og Joan Mirò museumet. For å komme seg til toppen er det mulig å ta en taubane fra Barceloneta eller fra gateplanet. Hvis man er av det sporty slaget kan man selvfølgelig også gå opp, men dette er et godt stykke og ganske bratt. 
Hver søndag fra mai til september arrangeres konseptet "Elektronisk piknik" i en av de mange parkene på Montjuïc. Konseptet går ut på at det spilles elektronisk musikk fra kl 13:00 til kl 22:00. Det hele er lagt opp som en mini-festival og tidlig på dagen er det mange barnefamilier som tar turen hit, mens det på kvelden forandres til en ellevill elektronisk utefest. Stedet kryr av barcelona hipstere, billige drinker og skikkelig festivalstemning! Foruten den bra festivalstemning er det også en utrolig fin utsikt fra konsertområdet. Du ser nesten hele byen fra forskjellige kanter og det hele blir ekstra stemningsfullt når den bader i solnedgangen litt utover kvelden. All denne moroa koster kun 13 euro og du betaler ca 3 euro for en bong (=2 øl). Billig moro spør du meg. 

Mer info finnes på http://piknicelectronik.es/en/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar