tirsdag 6. oktober 2009

Nytt fra meg

Vi har vært på den årlige Reed Dansen! Det er en zulu-festival som går ut på at mange tusen jomfruer i tradisjonelle drakter danser for Zulukongen. Hvis han er i det rette humør hender det også at han velger seg en ny kone, men han har visst allerede for mange, etter hva jeg har hørt, så det skjer ikke så ofte lenger.

Jentene skal danse for kongen med "reeds" - kjempelange friske bambusstokker, og hvis noens stokker knekker under dansen betyr det at de ikke er jomfru, og det er visst ganske ydmykende. De er veldig unge og pene må jeg si (særlig siden kongen er ganske gammel), og særdeles lettkledd, og ikke så veldig sjenerte!

Det er forresten kongen selv, som sitter under parasollen, iført leopard-gevanter.


Jeg har jo skryti fælt av vår beliggenhet på stranda, og her sitter jeg da, med sol i nakken, mens dere nærmer dere kuldegrader. Sannheten er at det faktisk er regnsesong, relativt kaldt, og at idag er den første skyfrie dagen på kanskje to uker, men da setter man kanskje pris på det ennå mer, og skulker skolen for å dra å bade, for eksempel;)

North Beach


Her bor vi da, og her er kollektivet. Bianca er fra Canada, Yohan, som de kaller han her, og meg


Jeg vet det er litt lenge siden jeg har tatt kontakt, som jeg har fått høre gjennom gjentatte etterlysninger på blant annent facebook. Har hatt litt skrivesperre i det siste, men skal prøve å komme sterkere tilbake. Må innrømme at jeg begynner å savne flere ting fra Norge nå, blant annet dere, men er veldig koselig at dere skriver til meg, og spesiellt rørt ble jeg av et lite blogginnlegg fra Hamar! Gleder meg også stort til fest i den nye leiligheten.
- Frida

3 kommentarer:

 1. Hurra bilder!!

  SvarSlett
 2. Du savner norge, og jeg savner å reise!!! Gøy å høre fra deg, gleder meg til du kommer hjem! ;) I trondheim er det shiiit kaldt nå! Masse å gjøre på skolen og en forkjølelse på vei.. hehe. Men meg og sveinung lager thai mat og jeg har til og med lagd album fra den første delen av reisa! Sikkert derfor jeg er så reisesjuk. Jeg skal til london neste helg da og besøke katrine og møte folk vi reiste med til new zealand så det blir gøy:)

  Ser ut som dere koser dere da:) klem synnøve!

  SvarSlett
 3. Jeg blir så glad når jeg ser at du er glad, selv om det bare er bilder, og ikke deg i levende live, så er det godt å se!

  Vi savner deg og, ta med gaver hjem så er du tilgitt for fraværet

  kyss på rumpa og hils Yohan

  SvarSlett