mandag 13. april 2009

NICA!

Ometepe, vulkanøyene i Lake Nicaragua. Den største er faktisk aktiv, mens den lille er inaktiv og går ann å bestige. Vi føler at vi har bestigi nok fjell på denne turen så vi lå heller på stranda:)

Bar paa Ometepe. Litt merkelig valg av farge på stolene med tanke på omgivelsene.


Frida har fått besøk av Odd Johan og er veldig fornøyd!
Katedralen i Leòn.


Jeg skal spiiise deg.

3 kommentarer:

 1. jeg vil også ha rosa utemøblement!mamma IL

  SvarSlett
 2. Hei jenter! Gøy å se at dere fremdeles får tida til å gå... Og tida begynner vel å nærme seg for å reise til Cuba. Jeg hørte noen si at det kunne være mangel på litt av hvert der, så et godt råd var å ta med dopapir og annet nyttig som er "kjekt å ha", etter som dere skal være der en hel måned.
  Apropo hagemøbler... Plutselig ble det vår her i heimlandet! Snøen har smelta, blomster titter fram, - og hagemøblene er på plass :) Kos dere fortsatt! Mamman til Synnøve

  SvarSlett
 3. Hei dere mammaer.
  Vi koser oss masse paa en gudsforlatt liten oy ute i det karibiske havet, her er det ogsaa en god del mangel paa ting saa dopapiret er allerede hamstra inn. Vaar i hjemmlandet hores ogsaa veldig fint ut, vi gleder oss til aa komme hjem til norsksommer. Mamma, jeg skal personlig kjope et par saanne rosa hagemobler til deg siden du er saa begeistra. Kos dere med varmere vaar og nysprungene blomster hjemme.

  SvarSlett