onsdag 11. februar 2009

Salvador my love!

Vi betalte disse damene for aa ta dette bildet, men naar vi saa resultatet saa foelte vi vel egentlig at de burde ha betalt oss. Fytti..

Shopping i Salvador foerte til enda en ny blomstrete kjole. Bilde er tatt paa kirketrappa.

Vi fant en antikksjappe i de koselige gatene og jeg tenkte umiddelbart paa pappa som hadde elsket dette stedet.
Dette er ogsaa dedikert til pappa:)
Karina er en isjunkie og jordbaeris er som kjent det eneste som fungerer mot fyllesjuke.

Sambaskolene oever til karnevalet dag og natt og det er veldig underholdene.
Vi meldte oss paa et 4 dagers sambakurs og Karinas ballettkropp har gjort et tappert forsoek paa aa tilpasse seg de noe vulgaere sambabevegelsene. Vi har forresten ikke tilbringet saa mye tid paa beachen som dere sikkert ser. Vi holder oss i skyggen.
Vi bor paa et kjempe sjarmerende hostel midt i gamlebyen (Galeria 13). Der jobber det en resepsjonist som er som dratt ut av en Pedro Almodovar film. Denne argentinske karakteren heter Natalie og er kjent i en mils omkrets for hennes populaere caipirinhaer. Hun er et realt funn og har tatt med oss paa sambatimer og diverse salsa og samba klubber. Bortsett fra det saa er det tirsdager som er den store festdagen i Salvador og det blir rigget opp x anntall scener og lydanlegg over hele byen. Vi begynte vaares tirdagskveld med aa dra paa en drag queen konsert som kanskje var mer underholdene enn bra. Etter det tok en lokal gangsterrapper over showet og det falt tydeligvis i smak hos samtlige. Naar konserten var ferdig foelgte vi lyden i gatene og fant et sambaband som fylte hele Salvador med fengende rytmer. Dette skapte ordentlig stemning og folk danset seg ut av sine gode skinn i de brosteinsbelagte gatene! Senere fortsatte kvelden paa en rekke andre uteteder som servete alkohol og spilte dansbar musikk. Hvis vi ikke hadde hatt billetter til Rio saa hadde det nok vaert fare for at vi hadde blitt her for alltid:)
Takk for hyggelige kommentarer og for at folk foelger med paa bloggen, det er skikkelig morro!

3 kommentarer:

  1. nei, blendende brune er dere ikke! men det kommer vel....Dans litt for oss også. vi tripper for å holde varmen. minus 22 i Andebu i morges....

    SvarSlett
  2. Hei mamma regner med at det er du som er anonym. Minus 22 er en helt annen verden for oss, vi dusjer minst 2 ganger om dagen pga av varmen. Vi danser og danser og danser. Proever virkelig saa godt vi kan aa faa til disse noe vulgaere rumpebevegelsene, men vi har et lite stykke igjen. Kos dere i kulda saa lenge dere gaar jo tross alt varmere tider i vente:)

    SvarSlett
  3. Muito bom o seu blog!!
    Parabéns...


    Ueslei - São Paulo - Brasil
    The Nada
    http://uesleibruno.blogspot.com/

    SvarSlett